Hyvärilä

nuoriso- ja matkailukeskus

MENU

Hyvärilä on Pielisen rannalla sijaitseva monipuolinen nuoriso-ja matkailukeskus Nurmeksessa.

Ajankohtaista

Asiakaskommentteja

Ruoka oli HYVÄÄ joka päivä. Runsaasti aktiviteetteja. Viihtyisä paikka. Erittäin ystävällistä henkilökuntaa.

Lue lisää asiakkaiden kommentteja tai anna palautetta

nuorisokeskuksetnuortenkulmaOKM logo

Facebook

 

Löydät meidät myös

fbbookinggooglemapstripadvisor

tapahtuma

PielisAreena vetää enimmillään 2700 ihmistä, mutta muovautuu joustavasti pientenkin tapahtumien tarpeisiin, vaikka lasten pienliikunnan tukikohdaksi. Räätälöimme ohjelman, järjestämme ruokailut ja vastaamme tilojen toiminnoista asiakkaan toiveiden mukaan.  

Tapahtumien järjestämistä varten etujamme ovat:

  • Toimivat tilat. Vuonna 2012 valmistuneen PielisAreenan hallin sisäseiniä voi muokata vastaamaan kunkin tapahtuman tarpeita. Lattia on monitoimikäyttöön suunniteltu saumaton massalattia. Se voidaan suojata tapahtumissa erillisellä matolla, jolloin hallissa voi kulkea ulkokengillä. Yli 40 metriä pitkä halli on jaettavissa irtoseinillä kolmeen 13,5 m x 21 m -kokoiseen lohkoon. Katsomoon saa paikat 450 henkilölle. 
  • Kaksi matkailukeskusta naapurissa. Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen ja Bomban monipuoliset majoitus-, ravitsemus-, sauna- ja muut palvelut ovat käytössäsi. Hyvärilän Matkailu- ja Nuorisokeskus on kanssamme samassa pihapiirissä ja Bomba naapurissa.
  • Sijainti. PielisAreena sijaitsee lähellä Nurmeksen kaupunkikeskustan palveluja. Katso lisää Nurmeksen palveluista.
  • Palvelu. Osaamme ehdottaa ratkaisut, joilla yhdistämme PielisAreenan tilapalvelut ja alueen majoitus-, ohjelma- ja ruokapalvelut tapahtuman eduksi.
  • Hinta-laatusuhde. Moni tapahtumajärjestäjä on tykännyt palvelustamme ja tullut toistekin. 

Hyödyllistä infoa tapahtumajärjestäjälle:

PielisAreenan päivystyksen löydät pihan toiselta laidalta Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksen kartanohotellista hotellin aukioloaikoina. Tervetuloa tutustumaan ja kysymään tarkemmin!

PielisAreenan myyntipalvelu: 04010 45960 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.