Avoimia työpaikkoja Hyvärilässä

Julkaistu: 5.4.2022

Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus palvelee nuoria, matkailijoita ja lähialueen asukkaita Pielisen pohjoisrannalla Nurmeksessa. Tarjoamme monipuoliset ja viihtyisät puitteet niin lomaan kuin erilaisiin tapahtumiin ja leireihin ympäri vuoden. Hyvärilä on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista nuorisokeskuksista. Tule meille töihin!


KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ


Etsimme uutta jäsentä huoltotiimiimme hoitamaan monipuolisia nuoriso- ja matkailukeskuksen kiinteistöpäällikön tehtäviä.

Tehtävänäsi on pitää huolta Hyvärilän hallinnassa olevien kiinteistöjen kunnossapidosta ja hoidosta sekä teknisistä laitteista. Osaat suunnitella ja organisoida huolto- ja korjaustöitä, toimit lähiesimiehenä sekä olet osa johtoryhmää. Olennainen osa työtä on, että käärit mielelläsi hihat käytännön töihin niin sisä- kuin ulkotiloissa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on halua kehittää toimintaamme.

Tehtävässäsi auttaa, mikäli tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, mutta olet samalla teknisesti suuntautunut. Noin 30 henkilön nuorisokeskuksessa meille on tärkeää, että tekeminen on rentoa ja mutkatonta vaikka työtä tehdään vakavissaan. Etsimme siis joukkoomme hyvää työkaveria, jolla on kokemusta kiinteistöalasta ja esimies- ja tiimityöskentelystä. It-taidot välttämättömät.

Palkka: MaRan Tesin mukainen. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen.

Mikäli haluat päästä kehittämään toimintaamme ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.4.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Sami Nevalainen, sami.nevalainen(at)nurmes.fi, puh. 0400 311282
Anu Tirkkonen, anu.tirkkonen(at)nurmes.fi, puh. 040 7483286


HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖHUOLTOON KESÄKSI

Toivomme hakijalta aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä tai alan työkokemusta, suomen kielen taitoa ja ajokorttia. It-taidot ja koneiden ja laitteiden tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Olennaisena osana työtehtäviin kuuluu piha-alueiden hoito.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, niin lähetä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostilla sami.nevalainen(at)nurmes.fi ja liitä mukaan CV. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.
Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Sami Nevalainen, puh. 0400 311282, sami.nevalainen(at)nurmes.fi


HAEMME SOPIVAA TYÖNTEKIJÄÄ HYVÄRILÄN NUORISO- JA MATKAILUKESKUKSEN VASTAANOTTO-MYYNTITIIMIIN


Toivomme sinulta positiivista ja reipasta työotetta, omatoimisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaanotto/myyntipalvelutyöskentelystä ja/tai alan koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Hotellin varausjärjestelmien ja Netvisorin käyttökokemus ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Etusijalla HotSoft-varausjärjestelmän tunteminen.

Työpiste on vastaanotossa ja teet työtä kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan tiimin, perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät henkilökuntaedut.
Lähetä hakemuksesi heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Paikka täytetään, kun sopiva hakija löytyy. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan. Työaika on keskimäärin 90-112,5 tuntia /3vkoa.
Työsuhde on määräaikainen 30.9.2022 saakka.

Lisätietoja antaa vastaanottopäällikkö Aura Hiltunen, puh: 0406583106, aura.hiltunen(at)nurmes.fi