Perhelomatarjous

Julkaistu: 29.7.2020

Kesäloma Hyvärilässä

Tervetuloa viettämään leppoisaa kesälomaa Hyvärilään - olemme pitäneet huolen, että lomailu onnistuu turvallisesti, sinulle, kavereillesi ja perheellesi. Majoitu tilavaan perhehuoneeseen joko uusitussa ja viihtyisässä Rantatuvassa tai Kartanohotellissa. Nauti buffetaamiaisesta ja kokeile yhtä valitsemaasi aktiviteettia oleskelusi aikana - SUP-lautaile tai melo kanootilla Pielisellä tai tee pyöräretki Hyvärilän upouusilla Fatbike-pyörillä lähiluontoon tai ihastelemaan kaunista Puu-Nurmesta.

Perhelomatarjous 2 aikuista ja 1-3 lasta (4-14 v.)

  • 199€/3 vrk Rantatupa-hostellissa tai leirintäalueen mökissä sis. liinavaatteet

  • 299€/3 vrk Kartanohotellissa

    hintoihin sisältyy majoitus perhehuoneessa, buffetaamiaiset sekä oma saunavuoro perheelle. Lisäksi koko perheelle yksi valitsemanne aktiviteetti; SUP-lautailu, Fatbike-polkupyörät tai kanootit/soutuvene käyttöön kerran oleskelun aikana.

    Tarjous on voimassa ajalla 13.7. - 9.8. Huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Hyvärilässä on paljon muutakin tekemistä; uimaranta, rantalentopallokentät, liikunta-ja leikkipuisto, Hyrlinki-peli, pihapelit, ulkona pelikenttä sählylle, koripallolle ym. pallopeleille, kuntopolku 3-12 km, nuotiopaikkoja, Riihikota ja Rantasauna kylpytynnyreineen vuokrattavissa nuotioiltoihin. Lisäksi alueella on Pielis-Golfin 9-reikäinen kenttä.
Kysy lisää ja tutustu alueeseemme 360 kartan avulla.

Tutustu myös Nurmeksen tarjontaan ja nähtävyyksiin osoitteessa www.bomba.fi sekä alueen viikko-ohjelmaan.
Break Sokos Hotel Bomban kylpylä ja Bomban talo sijaitsevat vain 1,5 km päässä Hyvärilästä ja avautuvat jälleen alkaen 17.7.

Tiedustelut ja varaukset

Hyvärilä - nuoriso- ja matkailukeskus
Myyntipalvelu puh. 040 104 5960