Tule meille hanketyöntekijäksi!

Julkaistu: 20.12.2022

Sosiaalista vahvistamista leiritoiminnan keinoin nuorille ja perheille

Nuoriso -ja matkailukeskus Hyvärilä palvelee nuoria, matkailijoita ja lähialueen asukkaita Pielisen pohjoisrannalla Nurmeksessa. Tarjoamme monipuoliset ja viihtyisät puitteet leireihin, erilaisiin tapahtumiin ja lomailuun ympäri vuoden. Hyvärilä on yksi opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista nuorisokeskuksista.

Haemme hanketyötekijää erityistä tukea tarvitsevien nuorten sosiaaliseen vahvistamiseen ja erityisesti ukrainalaisten lasten, nuorten ja perheiden leirimuotoiseen toimintaan.

Hanketyön tekijän tehtävänä on kohderyhmien kartoittaminen, leirien suunnittelu, toteutus ja ohjaus. Tavoitteena on tarjota kohderyhmälle Nuotta-valmennuksen tapaista leirimuotoista toimintaa. Ukrainalaisten osalta tavoitteena on auttaa heitä sopeutumaan yhteiskuntaan ja paikalliseen kulttuuriin sekä vahvistaa osallisuutta.

Hanketyön tehtäviin kuuluu:
*kohderyhmän ja ukrainalaisten perheiden ja nuorten tavoittaminen
*leirien suunnittelu, toteutus ja ohjaus
*yksilö- ja ryhmäohjaus
*viestintä ja hankkeen hallintoon liittyvät tehtävät

Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi nuoriso- tai sosiaalialalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä viestintätaitoja, tiimityöskentelytaitoja ja omatoimisuutta. Tehtävä edellyttää myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää Rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.

Eduksi luemme:
*ukrainan tai venäjän kielitaidon
*seikkailukasvatuksellisen osaamisen (kiipeily, melonta jne.)
*kiinnostuksen luontolähtöiseen toimintaan
*kokemuksen hanketyöstä
*ajokortin
*soveltuvan korkeakoulututkinnon (esim. yhteisöpedagogi AMK, sosionomi AMK)

Tarjoamme sinulle:
*kokeneen, mukavan ja eläväisen työyhteisön
*mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja tehdä merkityksekästä työtä
*käyttää vapaa-ajalla toimintavälineitä ja tiloja edullisesti sesongin mukaan
*luonnonkauniin työympäristön ja monimuotoisen asiakaskunnan

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.12.2023 asti. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan marava alan työehtosopimusta. Tee sähköinen hakemus https://zef.fi/s/cfemw4id/ . Kysy lisää Tuija Hurri, puh. 040 708 7471, . Huomio! Tuija lomalla 2.1. saakka.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia.

Lue lisää: linkit allaolevista

- Nuotta-valmennuksista https://www.hyvarila.com/nuorisolle/nuotta-valmennus

- Nuorisokeskus Hyvärilästä https://www.hyvarila.com/

- Suomen nuorisokeskukset ry:n toiminnasta https://www.snk.fi/