Ulos-Ut-Out uusi ajankohta on 15.-17.6.2021

Julkaistu: 14.4.2020

Tämä on Ulos-Ut-Out -tapahtuman järjestäjien tiedote, jossa kerromme koronavirusepidemian aiheuttamista muutoksista.
Tämä tiedote on luettavissa myös verkkosivuilla www.ulos2020.fi. Sieltä löydät myös aina ajankohtaiset päivitykset tilanteesta.

Ulos-Ut-Out on saanut huiman suosion ja tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 350 osallistujaa! Me järjestäjät olemme päättäneet, että pidämme kiinni tapahtuman tärkeistä tavoitteista sekä arvokkaasta päämäärästämme, vaikka tapahtuman toteuttaminen ei ole nyt mahdollista kesäkuussa 2020.

Tapahtuma siirretään. Uusi ajankohta on 15.-17.6.2021. Tiedotamme lisää aikatauluista ja muista muutokseen liittyvistä yksityiskohdista huhtikuun aikana.

Tapahtumajärjestelyt ovat edelleen täydessä vauhdissa ja ilmoittautuminen tapahtumaan jatkuu (päivitämme ilmoittautumislomaketta ajantasalle huhtikuun aikana).

  • Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, tervetuloa kesällä 2021 Nurmekseen. Tiedotamme sinulle mahdollisista muutoksista ohjelmaasi.
  • Jos olet aikeissa ilmoittautua tapahtumaan, voit tehdä sen edelleen edulliseen ennakkohintaan.
  • Mikäli tämä uusi ajankohta ei sovi aikatauluusi, voit peruuttaa osallistumisesi (myöhemmin ilmoitettavaan päivämäärään mennessä). Ehdit miettiä asiaa ihan rauhassa. Peruutustilanteessa palautamme osallistumismaksusi. Ohjeet peruuttamiseen tulossa!
  • Mikäli ohjelmaan tulee peruutuksia, järjestämme taatusti laadukasta ja kiinnostavaa ohjelmaa peruuntuneiden ohjelmien tilalle.
  • Tapahtuman järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista, joten muista itse muuttaa / peruuttaa matkalippusi ja majoitusvarauksesi tarvittaessa! Sokos Hotel Bomba ja Hyvärilän nuorisokeskus muuttavat ja peruuttavat varauksia veloituksetta (30.4.2020 saakka).

Lupauksemme siis pitää: Ulos-Ut-Out on satojen opettajien ja kasvattajien kohtaamispaikka, jossa etsitään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Järjestelyjen lähtökohtana on laadukas ja turvallinen tapahtuma, jossa uusien tietojen ja taitojen lisäksi osallistujille on tarjolla ainutlaatuisia elämyksiä luonnossa sekä yhdessä tekemisen meininkiä.

Me selvitään tästäkin ja tehdään yhdessä Ulos-Ut-Out! Nähdään Nurmeksessa kesällä 2021!