Innostavaa nuorisotyötä
ammattitaidolla!

Palveluksessasi: Nuortenpaja Apaja Nurmes ja Juuka, Nuokkari, Etsivä  

nuortenkulma

Hyvärilän Nuoriso-ja matkailukeskus tuottaa Nurmeksen kaupungin nuorisopalvelut sekä Juuan Nuortenpaja Apaja toiminnan ja Valtimon nuorisotyön.

Haluamme tuoda iloa ja suuntaa nuorten elämään tarjoamalla luottamuksellista toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia, valmentajia sekä toimitiloja. 

Pääset jyvälle palveluistamme alla olevan tiivistelmän avulla. Soita, mailaa tai tule käymään - olemme täällä nuoria varten.

Nuortenpaja Apaja - Nurmes ja Juuka

Kaipaisitko tukea tai ohjausta työhön, koulutukseen tai elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä? Nuortenpaja Apaja sparraa 15-29 -vuotiaita paikallisia nuoria ja nuoria aikuisia.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on henkilökohtaista erityisnuorisotyötä, jonka avulla etsimme ratkaisuja ja suuntaa, jos elämä ei ole mennyt kuin elokuvissa. Löydät kauttamme luottamuksellisen keskustelukumppanin, joka osaa myös auttaa.

Nurmeksen Nuokkari

Nurmeksen 13-17 -vuotiaan nuorison kokoontumispaikka on Nuorisotalo Nuokkari (Kirkkokatu 18, 2. krs). Nuokkarin aukioloajat, tapahtumat ja yhteystiedot löydät Nuokkarin omilta Facebook-sivuilta.


Ota yhteyttä
NUORTEN KULMA Nurmes
puh. 040 838 9247
Nuortenpaja Apaja Nurmes
Etsivä Nuorisotyö
Nurmeksen Nuokkari

NUORTENPAJA APAJA Juuka
Nuortenpaja Apaja Juuka
puh. 040 838 9246

 

NUOKKARI Valtimo
Valtimon Nuokkari
Valtimo Kuntalaisten talo
Kunnantie 1
Puh. 050 359 8643