Nuorille

Innostavaa nuorisotyötä ammattitaidolla!

MENU

Palveluksessasi: Nuortenpaja Apaja Nurmes ja Juuka, Nuokkari, Etsivä  

nuortenkulma

Hyvärilän Nuoriso-ja matkailukeskus tuottaa Nurmeksen kaupungin nuorisopalvelut sekä Juuan Nuortenpaja Apaja toiminnan ja Valtimon nuorisotyön.

Haluamme tuoda iloa ja suuntaa nuorten elämään tarjoamalla luottamuksellista toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia, valmentajia sekä toimitiloja. 

Pääset jyvälle palveluistamme alla olevan tiivistelmän avulla. Soita, mailaa tai tule käymään - olemme täällä nuoria varten.

Nuortenpaja Apaja - Nurmes ja Juuka

Kaipaisitko tukea tai ohjausta työhön, koulutukseen tai elämänhallintaan liittyvissä kysymyksissä? Nuortenpaja Apaja sparraa 15-29 -vuotiaita paikallisia nuoria ja nuoria aikuisia.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on henkilökohtaista erityisnuorisotyötä, jonka avulla etsimme ratkaisuja ja suuntaa, jos elämä ei ole mennyt kuin elokuvissa. Löydät kauttamme luottamuksellisen keskustelukumppanin, joka osaa myös auttaa.

Nurmeksen Nuokkari

Nurmeksen 13-17 -vuotiaan nuorison kokoontumispaikka on Nuorisotalo Nuokkari (Kirkkokatu 18, 2. krs). Nuokkarin aukioloajat, tapahtumat ja yhteystiedot löydät Nuokkarin omilta Facebook-sivuilta.

NuortenKulma Juuka

puh. 040 838 9246

Nuortenpaja Apaja Juuka

Nuokkari Valtimo

Puh. 050 359 8643

Valtimon Nuokkari

Valtimo Kuntalaisten talo

Kunnantie 1